ZVV Succes verliest nipt van De Posthoorn

ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 – ZVV De Posthoorn 2  2 3-4

In een lege Wieringerhal, traden ZVV Succes en De Posthoorn tegen elkaar aan. Beide teams staan in de middenmoot en 3 punten zou aanhaken betekenen bij de subtop van de stand in de hoofdklasse. Succes moest het doen zonder sterkhouders Ricardo de Vries en Mark Schouwenaar.

Eerder dit seizoen won De Posthoorn  makkelijk van de Succes. Dit keer was het een ander team en scheidsrechter Smit had totaal geen moeite met beide elftallen. Hij floot een puike pot en had alles goed onder controle.

De 1-0 viel heel snel in de 1e helft, na een goed begin van Succes. Sijmen vd Ham schoot de bal in de kruising na een mooie aanval. De 1-1 was verdiend na een goede aanval van de Posthoorn. Dit was ook de ruststand.

De 2e helft werd een echt gevecht. Succes had het betere van het spel en kwam ook voor. Alleen in de  laatste paar minuten strafte Posthoorn 2x een fout van Succes af. Uiteindelijk was 3-4 de eindstand.

Volgende week speelt Succes in de Molentocht tegen Vesdo 1.