ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 – ZVV De Posthoorn 1

Ouderwetse Veldhuis neemt Succes bij de hand.
Z.V.V. Succes / Smid – Tante Pietje 1 heeft haar 1e wedstrijd overtuigend weten te winnen, uitslag 7-1.
Dit jaar is er voor gekozen om Succes 1 een klasse lager te laten uitkomen. Door de vele absenties vorig jaar, zagen de spelers en coach het niet zitten om nog een jaar mee te doen in de hoofdklasse. Mocht de selectie het hele jaar compleet zijn is het een stabiele hoofdklasser, helaas waren er veel blessures en werkverplichtingen, vandaar deze keuze.
Het nieuwe seizoen startte dus in de 1e klasse, tegenstander was de Posthoorn 1 uit Schagen. Ricardo de Vries opende het bal, amper 10 sec in het veld, schoot hij beheerst de 1-0 binnen. De 2e goal liet niet lang op zich wachten, het was Jeroen Meijer die mocht aan leggen voor de 2-0. De rust werd gehaald met een 3-0 voorsprong. Een schot/voorzet van Stefan Veldhuis werd in eigen doel geschoten door de tegenstander.
Na de rust ging Succes vrolijk verder waar het gebleven was. Het was Veldhuis die ouderwets zijn doelpunten mee pakte, de ene was nog mooier dan de ander. Uiteindelijk eindigde zijn drang om doelpunten bij 4 stuks. Een lekker begin voor de spits die na 1 wedstrijd al bijna op de helft van zijn doelpunten productie zit van vorig jaar. De tegengoal in de laatste minuut mocht de pret niet deren. Keeper Mark Poepjes zal er het meest van gebaald hebben omdat je niet zo vaak ‘de nul’ houdt in de zaal.
Kortom, prima start voor Succes. Hopen dat er nog vele mogen volgen. Wordt vervolgd….