ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 – Vesdo 1 3-3

Succes en Vesdo delen de punten

Zaalvoetbalvereniging Succes Smid tante Pietje 1, kon een voorsprong niet vasthouden de laatste minuten, eindstand 3-3.

Het sterk geachte Vesdo kwam op bezoek in de Wieringerhal, waar er vorig jaar nog 2 keer werd verloren van Vesdo, hield Succes deze editie een verdiend punt over na een spannende wedstrijd.

Succes moest het doen zonder Klaas de Haan, hij was afgevallen, niet qua kilo’s, maar van de trap. Daarmee had hij zijn teen zodanig geblesseerd, dat hij niet in staat was om vanavond mee te doen. Helaas waren Ricardo de Vries (feestje) en Mark Meijer (vakantie) ook afwezig. De vervangers waren de jonge Sijmen van der Ham en Samir Wijnberg.

De 1e helft waren beide tegenstanders aan elkaar gewaagd, 2 goals werden makkelijk weg gegeven. Succes was slordig in de opbouw en had onnodig veel balverlies. Keeper Mark Poepjes had verder weinig te doen. Helaas creëerde Succes zelf ook niet veel, een bal van Mark Schouwenaar werd nog van de lijn gehaald en ook Stefan Veldhuis kon geen potten breken voorin. Met nog zo’n 15 seconden te gaan, kwam de bal bij aanvoerder Schouwenaar, door goed doorzetten van hem kwam de bal via de kluts nogmaals voor zijn voeten en schoot, met nog 2 seconden voor het rustsignaal de belangrijke aansluitingstreffer op het scorebord. Zodoende werd de rust gehaald met een 1-2 achterstand.

De 2e helft verliep eigenlijk net zoals de 1e helft. Succes had het betere van het spel, maar kwam tot weinig kansen en Vesdo speelde geconcentreerd en loerde op fouten van de tegenstander. Zo’n 15 minuten voor het einde was het Wijnberg die de bal onderschepte en zich zelf lanceerde richting de keeper van Vesdo. Hij passeerde de keeper vrij gemakkelijk en zette de 2-2 op het scorebord. Succes rook bloed en dat was niet onterecht. Van der Ham werd onder druk gezet, maar liet zich niet gek maken, hij vond Schouwenaar die op zijn beurt de diepgaande Veldhuis vond, de hard werkende Jeroen Meijer stond bij de 2e paal en zette een niet te missen kans om in een goal, 3-2.
Helaas werd deze voorsprong niet vastgehouden, want 2 minuten voor tijd scoorde Vesdo de gelijkmaker via een corner. Zodoende wacht Succes nog altijd op de 1e thuisoverwinning van het seizoen. Die kans krijgen zij volgende week, want dan komt de nummer laatst op bezoek

Opstelling ZVV Succes 1;

Doel; Mark Poepjes
Verdediging; Jeroen Meijer, Robin Meilink en Sijmen van der Ham
Aanval; Stefan Veldhuis, Mark Schouwenaar (c) en Samir Wijnberg