ZVV Succes Smid Tante Pietje 1 verliest terecht in Tuitjehorn.

Succes Smid/Tante Pietje 1 verliest terecht in Tuitjehorn.

Helaas kon Succes 1 het goede gevoel van de laatste 2 wedstrijden geen vervolg geven. Dirkshorn was even een maatje te groot voor de Wieringers die het moesten doen zonder de geblesseerde spelers Schouwenaar en Spaans. Uitslag 5-2.

Mark Meijer was terug van vakantie en sloot weer aan bij het team, het probleem lag hem deze keer in de voorhoede, door de absentie van beide heren hier boven genoemd, had Succes maar 1 echte aanvaller, Stefan Veldhuis. Hij zette nog wel de 0-1 op het scorebord na een afgemeten voorzet van Klaas de Haan.

Dirkshorn was niet een bijzonder elftal, maar door slecht verdedigen bij corners tegen, waar zij duidelijk op getraind hadden, keek Succes snel tegen een 3-1 achterstand aan, wat overigens ook de ruststand was.

De 2e helft kende een zelfde spelbeeld als de 1e helft. De Oeversen waren slecht in de opbouw en de bal kon niet vast gehouden worden voorin. Het gemis van een bal vaste spits was duidelijk zichtbaar. Ook keeper Poepjes, die een paar weken achter elkaar uitblonk, kon vandaag niet het verschil maken.

Uiteindelijk maakte Veldhuis zijn 2e van de avond, na een goede actie schoot hij de bal hard en laag in de hoek, maar dat mocht niet baten.

Zo wacht Succes 1 nog altijd op haar 1e uitoverwinning in de competitie. Helaas zijn ze gezakt naar de 5e plaats in de hoofdklasse, wat nog altijd een goede positie is. Volgende week wacht er weer een uitduel, dit keer tegen het lager geklasseerde Vesdo 1.

Opstelling ZVV Succes 1;

Doel; M. Poepjes
Verdediging; K. de Haan, R. de Vries en M. Meijer
Aanval; S. Veldhuis, R. Meilink en J. Meijer