ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 revancheert zich van nederlaag

ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 revancheert zich van nederlaag.

Z.v.v. Succes 1, speelde een zeer overtuigende wedstrijd in Schagerbrug tegen Vesdo 1. De Wieringers, die het nog altijd zonder de geblesseerde Schouwenaar en Spaans moesten doen, domineerde de wedstrijd. Uitslag; 2-5.

Na de nederlaag van vorige week, was het duidelijk dat het vandaag anders moest. Goede afspraken werden voor de wedstrijd gemaakt en die werden tijdens de wedstrijd ook nagekomen. Hier schorten het vorige week namelijk aan. Klaas de Haan, normaal verdediger van nature, schoof een linie door naar voren en speelde een prima partij.

Geheel tegen de verhouding in kwam Vesdo op een 1-0 voorsprong uit een counter. Dit was ook de ruststand.

Succes was niet erg onder de indruk van de tussenstand en ging verder met waar het gebleven was voor de rust; aanvallen, aanvallen en nog eens aanvallen. Jeroen Meijer beleefde een bedrijvige avond en maakte veel ‘vuile meters’, hij was een paar keer dicht bij een goal, maar helaas ontbrak het hem aan precisie. De keeper van Vesdo bleek een grote sta-in-de-weg voor het team van coach Schouwenaar. Uiteindelijk was het aanvoerder Stefan Veldhuis die 20 minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker om de oren van de keeper schoot, 1-1.

Dit bleek het sein te zijn voor de Oeversen om er een extra schepje boven op te doen, Veldhuis maakte snel zijn 2e van de avond. Kort daarna was het andermaal Veldhuis, die de Haan uit een corner vond en zo zette hij zijn team op een 1-3 voorsprong.

Vesdo was gebroken en leek weinig tot niets meer in te brengen te hebben. Na een goede onderschepping van Robin Meilink, begon hij aan een solo naar voren, daar vond hij Veldhuis waarmee hij een 1-2 opzette, om vervolgens zijn 1e goal van de avond af te ronden bij de 2e paal, 1-4. Het slotstuk van de avond was voor de ‘man van de wedstrijd’, Veldhuis, hij scoorde vanaf eigen helft nadat de keeper van Vesdo mee aan het voetballen was op de helft van Succes, 1-5.

Uiteindelijk viel een minuut voor tijd nog de 2-5, maar toen was de wedstrijd allang gespeeld. Zodoende revancheerde Succes zich dus van afgelopen week en klom het van de 6e naar de 5e stand in de plaats in de Hoofdklasse. Volgende week wacht in de Wieringer hal, de nummer 3 van de competitie, VIOS.