ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 begint beker avontuur voortvarend

ZVV Succes/Smid-Tante Pietje 1 begint beker avontuur voortvarend.
Het nieuwe voetbal jaar is voor Succes 1 goed begonnen. In de beker mochten zij, in de Wieringer hal, het opnemen tegen Vesdo. Einduitslag 8-2 voor de Wieringers!
Succes, dat matig aan de wedstrijd begon en snel tegen een 1-0 achterstand aankeek, moest 4 belangrijke spelers missen. Aanvoerder Mark Schouwenaar genoot van een vakantie, terwijl de vissersmannen Klaas de Haan en Ricardo de Vries op zee zaten. Ook keeper Mark Poepjes kon helaas niet bij de doordeweekse wedstrijd aanwezig zijn.
Doordat Succes 1 dit seizoen zich versterkt heeft met Mark Meijer en good old Stefan Veldhuis, kon het ‘Oeverse’ team toch met een sterk ‘elftal’ aan treden.
Invaller Toine Bugel liet meteen zijn waarde zien, met 3 goals en veel goede actie’s bleek hij een absolute meerwaarde te zijn. Ook keeper Mike Toebak kon rekenen op complimenten. Hij keepte een zeer goede wedstrijd en liet met een aantal uitstekende reddingen zien het niveau goed aan te kunnen van de hoofdklasser in de szvv competitie. Scheidsrechter Biegstraten floot een prima wedstrijd.
Opstelling Succes 1;
Keeper; Mike Toebak
Verdediging; Robin Meilink, Mark Meijer en Tom Spaans
Voorhoede; Stefan Veldhuis (c), Jeroen Meijer en Toine Bugel
Doelpuntenmakers; Toine 3, Stefan en Tom 2, Jeroen 1.
Volgende week vrijdag begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Vios 79’ in Warmenhuizen.