ZVV Succes/Schildersbedrijf S. de Koning & Zns JO15-1 Kampioen

SZVV JO15 Najaar Kampioen!
In september is deze groep jongens, maten van elkaar gestart en gelijk was al duidelijk dat het een mooie combinatie is. Later in het seizoen sloot ook nog een Noeverse aan, die direct zeer waardevol bleek en het geheel compleet maakte. Eigenwijs, slim, sluw, snel, bekeken, behendig, fanatiek, opvliegerig, goaltjesdieven, grappenmakers, een hoop praatjes, maar vooral veel plezier en gezelligheid, alles is aanwezig.
In het begin af en toe wat onwennig en onbehouwen door de omschakeling vanuit het veldvoetbal, maar na enkele wedstrijden werd het voetbal steeds beter en werden slordigheden en frustraties steeds vaker ingeruild voor geweldige combinaties en prachtige doelpunten en kon er uiteindelijk meegestreden worden om het kampioenschap.
Nadat de ploeg van Salao, met enkele spelers die op hoog niveau spelen, in eerdere ontmoetingen een maatje te groot was konden we in de laatste wedstrijd tegen hen goed tegenstand bieden en was Succes op steeds meer momenten de betere ploeg. Helaas kon dit uiteindelijk niet in winst omgezet worden en werd er in de slotminuten onverdiend verloren met 7-6. Het kampioenschap leek daarmee van de baan, maar tot grote verbazing van iedereen verspeelde Salao onverwacht toch nog punten en kon er in de laatste wedstrijd nog het kampioenschap behaald worden.
Afgelopen woensdagavond moest dat dan dan echt gaan gebeuren. Tegenstander Schagen United had de week ervoor voor puntenverlies bij Salao gezorgd, dus een makkelijke wedstrijd kon er niet verwacht worden. In de Spartahal in Schagen was in ieder geval veel aanhang van Succes aanwezig om de mannen te ondersteunen.
De wedstrijd werd sterk begonnen door Succes en na vrij makkelijk op een 0-2 voorsprong gekomen te zijn leek het allemaal zonder al te veel moeite te gaan lukken. Het spel werd daarna helaas rommelig en de spanning werd teruggebracht nadat Schagen de 1-2 scoorde. Na een slechtere periode en behoorlijk wat frustratie werd het spel gelukkig weer beter en leek er na een tussenstand van 2-4 niet veel meer aan de hand. Schagen kon toch nog een keer scoren waardoor de slotfase opnieuw erg spannend werd. Er stond niet veel tijd meer op de klok en na nog wat lastige momenten klonk dan eindelijk het eindsignaal.
De blijdschap was groot en het kampioenschap was dan toch nog binnen. Met het grootste aantal van ruim 100 gescoorde doelpunten en het minste aantal tegendoelpunten was dit echt dik verdiend! Secretaris S. Doesburg was er namens ZVV Succes om direct de beker te overhandigen zodat er een mooie kampioensfoto gemaakt kon worden, bedankt!
Op naar volgend seizoen, waar we wat bekende teams zullen tegenkomen maar ook nieuwe sterke tegenstanders zullen treffen. Met de snelle ontwikkeling van de afgelopen maanden kunnen we weer mooie wedstrijden verwachten! Alle trouwe supporters bedankt en fijne feestdagen!

Op de foto boven v.l.n.r. Danny Peper(Coach), Thijs van Hoppe, Denzel Leever, Yari Peper, Jitze Veling, Len Lont, Maarten van Hoppe(Coach).
Onder v.l.n.r. Pieter Kuut, Wouter Jansen, Coen Basjes