ZVV Succes/S. de Koning JO15-1 2022-2023

ZVV Succes/S. de Koning JO15-1 – Schagen United JO15-3 4-1

Gisteravond speelde onze JO15-1 hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het werd een harde wedstrijd tegen Schagen United JO15-3. Er waren 2 keeper wissels tijdens de wedstrijd. De mannen vochten als leeuwen. Er was een ruststand van 2-1. Net voor rust viel keeper Jitze Veling uit met een blessure aan zijn pols. Later bleek hij gebroken te zijn. Heel veel beterschap Jitze! Tegen het eind van de wedstrijd wist de JO15-1 nog 2x te scoren. In de 2e helft was keeper Coen Basjes telkens op de juiste plaats met een aantal formidabele reddingen. Hij werd daarom ook uitgeroepen tot Man of the Match.

Op de foto boven v.l.n.r Jari Peper, Denzel Leever, Pieter Kuut, Coen Basjes. Onder v.l.nr. Wouter Jansen, Jitze Veling, Thijs van Hoppe, Bouwe Dijkhuizen