ZVV Succes 1 – Salao’85 1

ZVV Succes/Smid Tante Pietje vernederd tegenstander
De zaalvoetballers van Succes 1 rolde de bezoekers uit Schagen lachend op, uitslag 9-2.
Succes 1 beschikte over een fitte selectie. Mark Meijer was terug van vakantie de enige die gemist werd was Tom Spaans. De wedstrijd verliep precies zoals de Wieringers het vooraf hadden besproken, vroeg scoren en uitlopen op de tegenstander. Met een 4-1 voorsprong werd de rust gehaald. Doelpunten kwamen op de naam van Veldhuis (2) , Schouwenaar (1) en Meilink (1).

De 2e helft verliep niet anders dan de 1e helft. Succes, dat dominant en verzorgd voetbal op ‘de mat’ legde, tikte Salao helemaal scheel. Een mooi voorbeeld was Jeroen Meijer die met een geniale kap de hele verdediging van Salao in de luren legde en zodoende aanvoerder Schouwenaar zijn zoveelste van de avond kon laten aan tekenen.

De eindstand van 9-2 werd mede mogelijk gemaakt door ijzersterk verdedigen van de Haan, de weinige tegen goals komen meestal op het conto van top keeper Poepjes (die ook vandaag weer geniaal was), maar de Haan stond als een beer te verdedigen en de aanvallers uit Schagen hadden niks in te brengen tegen de Harlinger. Doelpunten in de 2e helft kwamen van het droomduo Veldhuis (3) en Schouwenaar (2).
Zodoende rukte de Oeverse op tot een stabiele (sub) topper in de hoofdklasse en doen zij mee om de bovenste plaatsen. Volgende week wacht het sterke Vesdo op hun en hoopt coach de Vries over een net zo’n sterke en fitte selectie te beschikken als vanavond.