Winkel 1 – ZVV Succes/De Kasteleen 2 (8-2-2019)

Winkel 1 – ZVV Succes/De Kasteleen 2 (10-2)

Vrijdag 8 februari speelde een jeugdig Zvv Succes/De Kasteleen 2 uit in de sporthal de Niedorphal tegen Winkel 1. De opstelling: R. Bruynzeel(Doel), M. Biegstraten, D. de Haan, N. van Duivenvoorden(allen achter), T. Kloosterman, T. Hoosbeek, Q. Leever, L. Riemersma(allen voor). Coach: R. Riemersma en R. Biegstraten. Afwezig: S. Hoes

Succes 2 was voor deze wedstrijd helemaal niet compleet.
Het hele team werd vervangen door de JO17-1 van Succes. Het 2e kampt sinds de wintersport met extreem veel geblesseerden. Na overleg met de coaches en bestuur was er besloten om met de JO17-1 te gaan spelen. Winkel is de nr. 2 in 2e klasse A en heeft een ervaren ploeg.

Succes begon de wedstrijd erg scherp. De jonge mannen speelden zeer gedisciplineerd en verdedigden als leeuwen. Het was loeren voor de mannen op een spaarzame counter. Succes hield stand tot de rust. De ruststand was 0-0.

Na de rust kwam Succes knap op voorsprong via Tim Hoosbeek, 0-1. De tribune met vele supporters ontplofte bijna. De spanning was om te snijden. Zouden de jongens voor een stunt gaan zorgen? Al snel kwam Winkel terug in de wedstrijd, 1-1. Daarna liep het uit naar 3-1. Succes kreeg nog kansen op de 3-2, maar het mocht niet baten. Bij Succes vloeiden langzaam de krachten weg. Winkel wist hier wel raad mee en liep verder uit. Lars Riemersma maakte tussen door nog een goal voor Succes. De eindstand was 10-2. Het hele team en coaches verdienen een enorm compliment.