Texel’94 3 – ZVV Succes/De Kasteleen 1 (6-2-2019)

Texel’94 3 – ZVV Succes/De Kasteleen 1 (1-0)

Woensdag 6 februari speelde Zvv Succes/De Kasteleen 1 hun 16e competitiewedstrijd uit in de sporthal Ons Genoegen tegen Texel’94 3. De opstelling: S. Doesburg(Doel),Stef de Koning, Rick Jansma, R. Meilink(allen achter), Y. Jansma, M. Hoekstra(allen voor). Coach: M. Jansma. Afwezig:Stan de Koning, P. Mulder, B. de Kleine en R. de Bie

Succes was voor deze wedstrijd niet compleet. Stan de Koning had een lichte blessure. Helaas is Bart nog lange tijd geblesseerd. Ook Pieter Mulder heeft last van een kleine blessure en was voor werk weg. Texel’94 stond 8e in de 1e klasse. Succes stond nog altijd 6e en doet goed mee in de 2e periode. Eerder dit seizoen won Succes vrij makkelijk thuis met 6-0.

Succes begon de wedstrijd scherp. Texel was gelijk erg fel en zette Succes flink onder druk. Dit jonge team speelde met 3 wissels en gingen er vol voor. Succes had maar 1 wissel. Texel kreeg een aantal mogelijkheden, maar Succes verdedigde deze wedstrijd erg goed. Succes kreeg een aantal kleine kansjes, zonder echt gevaarlijk te worden. De ruststand was 0-0.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld Texel viel aan en Succes verdedigde. Succes speelde de hele wedstrijd zonder echte aanvallers. Dit maakte het bijna niet mogelijk om tot scoren te komen. Succes bleef achterin goed verdedigen. Het team speelde compact en gaf bijna niks weg. En anders was daar nog altijd de keeper. Na een overtreding van een Succes verdediger, werd hij er onterecht met geel uitgestuurd. Succes moest 2 minuten met een man een minder spelen. Texel kreeg in die 2 minuten een aantal grote kansen. Ze kregen de bal er alleen niet in. Succes hield stand en leek af te stevenen op een gelijkspel. Drie minuten voor tijd ging de bal er toch in. Een verdediger van Succes schoot de bal tegen een speler van Texel aan. De bal ging via de keeper van Succes in het doel, 1-0. Met nog 2 minuten op de klok werd er een speler van Texel uitgestuurd. De keeper van Succes werd gewisseld en zo probeerde Succes met 5 veldspelers tegen 3 veldspelers een doelpunt te forceren. Texel stond goed en er kwam geen bal door. De eindstand was 1-0.