Uit de oude doos; ZVV Succes-Gebroeders de Visser 3 Kampioen

ZVV Succes-Gebroeders de Visser 3 Kampioen (17-4-2018)

WIERINGEN – Afgelopen vrijdag is z.v.v. Succes 3 zonder te spelen kampioen geworden van de SZVV 1e klasse. Tegenstander De Ruif 3 kon geen team op de been brengen.

“Na jaren tweede te zijn geworden in de HZVO 1e klasse en een middenmoot in de Hoofdklasse werd het eens tijd om prijzen te pakken. Voor het team van coach Dennis de Visser begon het seizoen niet zo best, voor de beker verloren wij meteen de eerste ronde. Het was voor het begin van het seizoen al een beetje gerommel om spelers te regelen om het team compleet te maken en deze bekerwedstrijd maakte het er niet makkelijker op. Maar aangezien wij een jong en talentvol team hebben waren wij ervan bewust dat er wel wat moois kon ontstaan dit seizoen. De eerste wedstrijden in de competitie waren prima, we scoorden erg veel maar kregen ook redelijk wat doelpunten tegen. Maar naarmate het seizoen vorderde bleven we scoren en de verdediging dicht metselen. Ondanks dat we een paar wedstrijden doordeweeks speelden en een paar spelers misten door studie-, werk- of andere verplichtingen, konden we rekenen op spelers van andere teams, hier waren wij natuurlijk erg blij mee. Onze aanvalsleider Toine Bugel was dit seizoen erg op dreef samen met Wiron-spelmakers Kees Posthumus en Thijs Boersen met een score van 106 doelpunten in 18 wedstrijden is het toch een aardig gemiddelde. Het blok achterin werd gevormd door het duo Jaap Wigbout en Jay Klaaren met als mid-season toevoeging Wonne van Bekkum. Deze gasten lieten vaak ziek waar ze toe in staat zijn, er niets doorheen laten. Ook al kwamen ze erdoorheen, stond aanvoerder/keeper Tom de Visser in de weg wie ook een sterk seizoen speelde. Met invallers Paul Visser, Richard Ansink en de overige spelers die hebben meegedaan zijn we overtuigend kampioen geworden van de 1e Klasse van de SZVV met nog 3 wedstrijden te spelen. Zij willen de sponsor Visserijbedrijf Gebroeders de Visser, ZVV Succes en natuurlijk alle supporters die wekelijk bij ons kwamen kijken bedanken voor de steun dit seizoen”.

Foto; boven v.l.n.r. Jolanda de Visser(sponsor), Thijs Boersen, Tom de Visser, Kees Posthumus, Dennis de Visser(coach) Onder v.l.n.r. Toine Bugel, Wonne van Bekkum, Jay Klaaren, Jaap Wigbout.