Titelkandidaten in actie

Afgelopen woensdag speelden Zvv Succes 5 en 6 om de 1e plaats in de competitie.
Om 20.45 uur trapte Succes/La Dolce Vita 6 af tegen DWOW 3. Het werd een typische avond tussen jong en oud. Succes was de betere ploeg en viel aan. De jongens speelden sterk, maar DWOW sond goed en beperkte zich tot verdedigen. Uiteindelijk kreeg DWOW uit de counters de beste kansen. Halverwege de 2e helft stond het daarom ook 0-2 voor DWOW. Succes kwam terug 1-2 en in de laatste seconden scoorde goudhaantje Thijs van Eerden de 2-2!

Om precies 21.35 uur was het de beurt aan Succes/Burghout Design 5. Ze moesten het opnemen tegen Kaagvogels 2. Deze 2 ploegen waren aan elkaar gewaagd en dit leverde een mooie pot op. Ollie wist al na 15 min een hattrick te scoren, 3-1. Kaagvogels kwam sterk terug, 3-3. Het bleef tot de laatste minuut spannend en ook deze wedstrijd eindigde gelijk 5-5.

Beide wedstrijden stonden onder leiding van onze arbiter R. Biegstraten. Er werd weer prima gefloten. Waar zouden we ook zijn zonder onze vrijwillige scheidsrechters!!! Kortom het was een mooie sportieve avond in Sporthal Wieringen.