SZVV competitie wordt hervat op 31-1-2022

Hier is het bericht van de competitieleider SZVV;
Beste sportvrienden,
Tijdens de persconferentie van 25 januari is bekend gemaakt dat we eindelijk weer verder mogen met onze geliefde zaalvoetbalsport.
Hoe gaan we nu verder?
Er wordt zo snel mogelijk een wedstrijdplanning gemaakt zodat we vanaf a.s. maandag 31 januari weer kunnen voetballen.
We beginnen dan met een gecombineerde competitie- en bekerronde.
Houd vooral de site van de SZVV goed in de gaten om te kijken wanneer jouw team weer aan de beurt is om te voetballen. En voor de secretarissen: houd ook goed je e-mail in de gaten voor de indeling van de bestuursdiensten.
Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de hervatting van de wedstrijden.
Er is nog steeds de verplichting van een Corona Toegangsbewijs (CTB) voor alle spelers vanaf 18 kaar en ouder.
De controle van het CTB van de spelers wordt voorafgaand aan de wedstrijden uitgevoerd door de bestuursdienst van die avond. Mocht er geen bestuursdienst aanwezig zijn voert het eerstgenoemde (thuisspelende) team de controle op het CTB van de spelers uit.
De teams die aangegeven hebben dat ze geen team op de been kunnen brengen vanwege het CTB zullen niet worden ingepland voor wedstrijden.
De controle van het CTB van andere personen in de sporthal valt niet onder de verantwoordelijkheid van de SZVV. Deze taak ligt bij de beheerder of eigenaar van een sporthal.
Het voetballen mag maximaal tot 22:00 uur duren.
Het plan is ook om de competitie met 1 maand te verlengen. Dus waar we normaal tot eind april voetballen gaan we nu tot eind mei door. Door de lockdown en eerdere wedstrijden die al uit het programma zijn gehaald zal het niet in alle klassen lukken om de competitie in zijn geheel uit te spelen. Maar we kunnen nu in ieder geval nog 15 weken voetballen. In klassen waar eind mei niet alle wedstrijden gespeeld zijn beslist het bestuur van de SZVV over promotie en degradatie.
Het is weer geen compleet seizoen, maar hopelijk lukt het om t/m eind mei te voetballen. Wij hebben er in ieder geval veel zin in.