Steun ZVV Succes met Rabo ClubSupport 2020

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!
Stemmen
Leden van Rabobank Kop van Noord-Holland brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.
Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!
Ga naar de website
De Rabobank leden ontvangen de stemcode in hun Rabo App of via de berichten in Internetbankieren. Geen internetbankieren? Dan kunnen leden bellen met de bank via (0223) 67 13 00.
Noteer zaterdag 7 november alvast in je agenda. Dan maken we de uitslagen bekend! Onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen nodigen wij jou uit om je cheque in ontvangst te nemen. Dit gebeurt volledig coronaproof via een feestelijke drive-tru! Houd dus je e-mail in de gaten!
Wij wensen ZVV Succes Wieringen veel succes!
Met vriendelijke groet,
Harry Nieuwenhuizen,
Directievoorzitter Rabobank Kop van Noord-Holland
Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, sportende mensen, staande mensen, kind en buiten
103
Bereikte mensen
0
Betrokkenheidsacties
Bericht promoten
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen