Nieuwjaarsgroet

ZVV Succes Wieringen Jaar 2018

Wat een jaar 2018! Een jaar met louter hoogtepunten. Nog nooit hadden we zoveel kampioenschappen in 1 jaar. Zelfs 1 kampioenschap in een jaar was al heel wat.

Allereerst ons vlaggenschip bij de dames. Voor het 2e jaar op rij werd ZVV Succes/Vakgarage Verfaille Da 1 kampioen van de SZVV 2e klasse. Dit seizoen spelen ze in de SZVV 1e klasse.

Dan waren daar onze junioren. Na een spannende strijd werd ZVV Succes/Schildersbedrijf JO17-2 kampioen van de JO17 2e klasse. Ze waren onze eerste kampioenen bij de jeugd. Wat een prestatie!

Ons 3e team lukte het ook. Uiteindelijk werd ZVV Succes/Gebr. De Visser 3 makkelijk kampioen in de SZVV 1e klasse. Na een moeilijke start kwamen hun kwaliteiten boven drijven.

En dan het 2e team. ZVV Succes/De Kasteleen 2 werd heel makkelijk ongeslagen kampioen in de SZVV Hoofdklasse. Begin Maart was het kampioenschap al een feit. Dit seizoen spelen ze in de KNVB 2e klasse.

Na jaren bij de HZVO waar het al door net niet lukte voor het 1e team. Afgelopen seizoen werd ZVV Succes/De Kasteleen 1 kampioen in de KNVB 2e klasse. Dit seizoen spelen ze in de KNVB 1e klasse.

Ook was er beker succes. ZVV Succes/The Athlete’s Foot pakte de beker bij de JO17 klasse.
En andere teams haalden de finales van de verliezersronde van de beker. En het 6e won 1 van die finales.

We hebben dit met zijn allen bij De Kasteleen flink gevierd. Leen en Thea en DJ Bert nogmaals bedankt voor dit prachtige feest.

Dan wil ik al onze leden, coaches, vrijwilligers, scheidsrechters, bestuurders, kantinemedewerkers, sponsors en sporthal beheerders bedanken voor hun inzet in 2018. Onze speciale aandacht gaat naar Peter de Jonge. Hij is sinds 1 januari 2018 onze zaalvoetbalbeheerder. Hij regelt dat alles in de zaal klaar staat en ook na de wedstrijden alles weer opgeruimd is.

Verder wil ik ook de SZVV en KNVB bedanken dat we in hun competities kunnen deelnemen.

Voor het jaar 2019 staan er weer mooie dingen op de agenda. Begin januari zullen we onze nieuwe website lanceren. In januari zal er ook een speciale informatie avond komen over de spelregels. We hebben hiervoor een Eredivisie scheidsrechter gevraagd om dit te komen presenteren.

We zijn voor onze teams JO17-2 en JO17-3 nog op zoek naar een sponsor. Wie kan deze teams sponsoren?

We willen ook nog even de aandacht vestigen op de scheidsrechter. Sinds Oktober dit jaar hebben we 7 officiële SZVV scheidsrechters binnen onze vereniging. Helaas zijn er dit seizoen binnen de SZVV al een aantal flinke incidenten tijdens wedstrijden geweest. We willen alle leden, coaches en supporters nogmaals verzoeken om de scheidsrechters met heel veel respect te behandelen. Zonder deze mensen kunnen we ons mooie spelletje niet meer uitoefenen.

We zijn nog op zoek naar een bestuurder die de jeugdafdeling onder zijn hoede kan nemen. En graag zouden we een aanvulling zien bij onze kantine commissie.

Het bestuur van ZVV Succes Wieringen wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2019!

Sandor Doesburg
Secretaris ZVV Succes Wieringen