Ter nagedachtenis aan zaalvoetbalbeheerder Peter

Ter nagedachtenis aan zaalvoetbalbeheerder Peter

Vanavond gaan we voor het eerst met de jeugd sinds december weer onderling zaalvoetballen. We hebben lang naar dit moment uit gekeken. Hopelijk kunnen we over een paar weken ook met de senioren weer onderling spelen.
In de tussen tijd is onze vrijwilliger Peter de Jonge ons ontvallen. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. In december 2020 is onze zaalvoetbal beheerder Peter overleden. Op 57 jarige leeftijd kon ie niet meer. Het gevecht tegen die vreselijke ziekte bleek te veel voor hem.
Peter was eerst als supporter aan onze vereniging verbonden. Hij zag veel zaalvoetbal wedstrijden van zijn zoon Jesse. Veelal eiste Jesse de hoofdrol op in de wedstrijden. Jesse was uitgegroeid tot een van de beste zaalvoetballers van de vereniging. Peter was erg trots op hem. In het begin van dit seizoen ging hij ook bij zijn dochter Sem kijken. Hij was ook al zo trots toen ze bij haar eerste wedstrijd gelijk haar doel schoon hield.
Later werd Peter gevraagd om beheerder van ZVV Succes Wieringen te worden. Peter wilde dit heel graag en deed zijn werk erg goed. Elke maandag, woensdag en vrijdagavond was Peter in de Sporthal te vinden. Alles klaar zetten voor de teams, scheidsrechters en supporters ontvangen en ook alles weer opruimen en schoonmaken. Altijd positief, grappig, sociaal, behulpzaam en vrolijk. Het was erg leuk om al die jaren samen met Peter te werken voor het zaalvoetbal.
Rust zacht Peter