Bericht van de SZVV competitieleider

Bericht van de SZVV competitieleider

Het seizoen is al enige weken op gang en gelukkig lijkt het er op dit moment op dat er voorlopig geen verdere beperkingen vanwege het Coronavirus worden opgelegd.
Sinds het begin van dit seizoen zijn scheenbeschermers VERPLICHT gesteld bij alle zaalvoetbalwedstrijden die door de SZVV georganiseerd worden. Het blijkt dat nog niet alle teams zich aan deze verplichting houden. Daarom is het vanaf nu zo dat spelers die geen scheenbeschermers dragen NIET aan een wedstrijd van de SZVV mogen deelnemen. Wij volgen hiermee het beleid van de KNVB.
Dit bericht staat nu ook op de SZVV site.
Er zijn diverse heren senioren teams geweest waarin wat oudere spelers spelen die aangeven dat ze regelmatig tegen teams spelen waarin allemaal spelers van rond de 19/20 jaar spelen.
En dat het verschil in fysieke vermogens wel erg groot is.
Daarom is ook de vraag gesteld of het mogelijk is om in de toekomst (volgend seizoen) een 35+ heren competitie op te zetten.
Net zoals dat bij de KNVB veldvoetbal al gedaan wordt.
Mijn vraag aan de secretarissen van alle verenigingen is: zouden jullie bij de teams willen inventariseren of er binnen jullie vereniging animo is om een team/teams in te schrijven voor zo’n competitie volgend seizoen?
Bij voldoende belangstelling kunnen we dit in gang zetten.