Alcmaria Victrix 1 – ZVV Succes/De Kasteleen 1

Alcmaria Victrix 1 – ZVV Succes/De Kasteleen 1 13-2

Vrijdag 29 november speelde Zvv Succes/De Kasteleen 1 hun 10e competitiewedstrijd uit in sporthal de Meent tegen Alcmaria Victrix 1. De opstelling: S. Doesburg(Doel), Youri Jansma, Aloys Mereboer Stan de Koning(allen achter),  K. Posthumus, Marc vd Kooy, Henk Jan Foekema(allen voor). Coach: – Afwezig: R. Meilink, Stef de Koning, M. Hoekstra, B. de Kleine

Bij Succes waren de meeste spelers weer aanwezig. Marc van der Kooy en Henk Jan Foekema viel in deze wedstrijd voor Succes.

Alcmaria Victrix 1 is een onbekende voor Succes. Nog niet eerder speelden ze tegen het team uit Alkmaar. Vorige week had Succes uit tegen Sporting S 1 verloren. Het werd 8-4.

Na 1 minuut was het al duidelijk dat Alcmaria de betere ploeg was. Ze scoorden al na 1 minuut, 1-0.  De verdere 1e helft was er geen houden aan voor Succes. Alcmaria liep snel en makkelijk uit naar 8-0. De ruststand was 8-0.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Alcmaria was veel beter en bij Succes lukte bijna niks. Youri Jansma en Henk Jan Foekema wisten uiteindelijk nog te scoren. Het werd uiteindelijk 13-2. Een terechte nederlaag voor Succes. Scheidsrechter Uitdewaal floot een goede wedstrijd. Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 thuis tegen Team Alkmaar/Sportstars 1.